Erfagruppe for ledere

For jer der gerne vil heste, ro og udvikling

Vi mødes 1 gang om måneden, hvor I arbejder med lederskab sammen med vores islandske heste, og I udveksler erfaringer og refleksioner. Derefter er der Mindfulness PÅ 4 BEN, hvor I fortsætter træningen til hest, eller giver jer selv rum til nærvær og afslapning. I vil være hold på 3 – 5 personer og varighed er 2 ½ time.

Equina-konceptet

Erfamøderne vil tage udgangspunkt i Equinas koncept for leder- og teamudvikling. Her bruger vi hestens evne til at aflæse vores kropssprog og intension samt hestenes forskellige personligheder. Træning foregår fra jorden. Konceptet er udviklet over de sidste 15 år og har givet værdi til mange ledere fra både store og små virksomheder og for teams og enkeltpersoner.

Erfamøderne faciliteres af Ellen Hvidt, erfaren konsulent og rideinstruktør. Hun er uddannet adfærdsbiolog, naturvejleder og coach og har arbejdet med lederudvikling og træning i lederskab i mange år.

Møderne ledes på dansk eller engelsk efter ønske.

Intropris

Da det er et nyt koncept, som jeg ønsker at udvikle på, så tilbyder jeg lige nu en intro-pris til de første hold. Saml et hold eller tilmeld dig et åbent hold.

Pris for 3 erfamøder i efteråret 2017 er 2100,- kr. + moms

Tilmelding til Ellen Hvidt, ekh@equina.dk eller tlf: +45 20168633