Motto

Livet er dejligt.
Sorg og tristhed er til for at sætte lykke og glæde i perspektiv.

 

  Coach og rideinstruktør Ellen Hvidt  

Ellen Hvidt

Coach Ellen Hvidt virker også som instruktør på lederkurser og kurser i teamudviklingEllen Hvidt er Grow2 certificeret coach og uddannet biolog og naturvejleder. Hendes erfaringer inden for erhvervslivet har hun hentet bl.a. som naturvejleder og leder af Naturcenter Randers Fjord under centrets opstart, som journalist, fotograf, turistchef, diasshow-producent, underviser, iværksætter og selvstændig.

Inden for islandshesteverdenen er Ellen Hvidt uddannet rideinstruktør. Hendes karriere med heste begyndte som 7-årig, hvor familien fik de første islandske heste. Hun er dobbelt Danmarksmester i alrid for islandske heste (islandshestens military). Hun står for en stor del af avlen i familiestutteriet "Isafold".

"Heste har hele mit liv fyldt meget. Som ung, var det ikke så dybsindigt men en skøn hobby, hvor en naturlig del af legen var træning i samspil, empati og ledelse. Som voksen har jeg erfaret, hvor stærkt et redskab til personlig udvikling, arbejdet med hestene kan være. Den oplevelse og mulighed for udvikling vil jeg gerne tilbyde andre."

 

Inspiration

De store vidder i Grønland og de varme troper har givet stof og inspiration til visioner.

 


 
International Coach Federation European Association for Horse Assisted Education International Coach Federation