Equina /// Teambuilding - Lederudvikling - Coaching

 

Coaching på P1 den 23. juni 2008 handler om brugen af heste i forbindelse med lederudvikling og coaching.

I november 2007 besøgte vi Fabio Manzetti, der arbejder med heste og lederudvikling i Norge og Italien. Vi ser gode muligheder for et spændende samarbejde.

 

Links

AMS-coaching og teams. Annette Mørk- Sørensen er indehaver af AMS-coaching og teams.

Sund balance. Sammen med Dorte Finderup Uldall og Anette Kjærgaard har vi udviklet lederudviklingforløbet "Den kraftfulde leder".

Anette Kjærgaard. Sammen med Dorte Finderup Uldall og Anette Kjærgaard har vi udviklet lederudviklingforløbet "Den kraftfulde leder".

Den kraftfulde leder. Sammen med Dorte Finderup og Anette Kjærgaard som står bag ovenstående firmaer, har vi udviklet og leder forløbet Den Kraftfulde Leder.

Det er et udviklingsforløb for nye ledere, som ønsker at lede fra hjertet.

Fabio Manzetti har udvikliet kurset COACHING- og LEDERUTVIKLINGSPROGRAM basert på KOMMUNIKASJON mellom MENNESKE og HEST. Fabio har i flere år arbejdet med heste og lederudvikling.

Grow2. Annette Mørk- Sørensen og Ellen Hvidt er uddannet coaches i Grow2. 44% af de danske ICF certificerede coaches er uddannet fra GROW2.

Attractor. Jørgen Korning har uddannet sig inden for coaching hos Attractor, der en konsulent- og uddannelsesvirksomhed, der arbejder på basis af systemisk tænkning.

EAHAE står for European Association for Horse Assisted Education. Et forum, hvor vi kan hente inspiration og diskutere metoder med firmaer rundt om i verden, der arbejder med heste og coaching, team- og lederudvikling.

ICF Nordic. Vi arbejder efter de etiske retninglinier i den Internationale Coach Federation ICF.

Acorns2Oaks. Ellen Hvidt har deltaget i en meget inspirerende "train the trainer" workshop hos Dave Harris uden for London.

Fritz Hendrich er forfatter bl.a. til bogen Horse Sense, oder wie Alexander der Grosse erst ein Pferd und dann ein Weltreich eroberte: Drei Schritte zum Charisma der Führung.

Coaching på P1 den 23. juni 2008 handler om brugen af heste til lederudvikling. Der er en rigtig fin reportage fra Tiwaz, hvor de også arbejder med heste og lederudvikling. Desuden fortæller Ellen Hvidt om brugen af heste i forbindelse med coaching af eksamensangst og om organisationen EAHAE.

 

Hegedalgaard ligger vest for Fjellerup kun 700 meter fra Kattegat. Til gården hører 80 ha. smuk norddjursk natur med skov, eng, overdrev og græsmarker.

 

International Coach Federation European Association for Horse Assisted Education International Coach Federation