Det talte sprog er kun en forlængelse af vores kropssprog.

Kommunikation, ledelse, samarbejde

Heste er følsomme, og de sanser og oplever din tro på dig selv i forhold til dine hensigter. De giver en umiddelbar feedback på adfærden - ikke mindst kropssprog og tonefald.

 

Om Equina

I Equina skaber vi rum, hvor ledelse kan trænes. Både ledelse opad og nedad samt selvledelse. Vi skaber et rum hvor tydelig kommunikation, et af ledelsens grundelementer, kan trænes.

I træningen bruger vi heste. De er et fintfølende spejl af vores adfærd og personlighed og mestre i nonverbal kommunikation. Med dem kan vi få en træning, som er så intensiv, at den er svær at få andre steder.

Equina ejes af Ellen Hvidt, og sammen med et netværk af konsulenter tilbyder Equina lederudvikling, teamudvikling, coaching, facilitering og hjælp til innovative processer.

Ellen Hvidt har sammen Annette Mørk-Sørensen udviklet konceptet, som nu videreudvikles sammen med Kurt Tønder, Rie Dejbjerg og andre som lægger deres vej forbi virksomheden med stærke og nyskabende ideer.

Equina har hovedsæde på Vildkildegaard, hvor vi kan tilbyde rammer med smuk natur og atmosfære. På Djursland her vi et mindre kursussted, hvorfra vi tilbyder coaching og kurser for grupper op til 6 personer.

Equina lederudvikling teamudvikling coaching

Vi afholder også gerne kurser hos kunden, hvis det er mere optimalt.

Vore kurser er specialtilpassede til den enkelte kunde.

 

Vision

Vores vision er at hjælpe andre med at efterleve deres værdier, at lykkes og få succes med deres mål, ønsker og drømme

 

Lagmidler til virksomhed med Lederudvikling og teamudvikling


 
International Coach Federation European Association for Horse Assisted Education International Coach Federation