Equina /// Teambuilding - Lederudvikling - Coaching

  Tro det eller ej. Heste har ogsÃ¥ forskellige personlighedsprofiler.

Frodi er høj på D inden for DiSC personprofilen

På billedet ses to ledere overfor hinanden. Hesten Frodi vil vi betegne som høj på D inden for DiSC PersonProfiler.

 

Personprofiler

Som noget helt unikt, tilbyder vi også træning med heste, der giver et fantastisk træningsrum, når det gælder træning i at afstemme adfærd efter forskellige personligheder. Her er hestene skarpe læremestre med deres ufiltrede feedback på vores kropssprog og intension.

I Equina ser vi stor værdi i at bruge personprofiler, da vi ser det som et værdifuldt redskab til at skabe bedre forståelse og accept af vore forskelligheder.

For f.eks. nye teams, teams, der skal arbejde med udvikling og innovation samt teams med interne udfordringer, kan brugen af personprofiler have stor effekt i forhold til optimering af samarbejde og udvikling.

For lederen kan det være af stor værdi både at kende egen og medarbejderes profil, for dermed at øge den optimale kommunikation og forståelse for handlemønstre.

Personprofiler DiSC MBTI Adfærdsprofilen og heste

Inden for DiSC er Hera (tv) primært S’er men har nok også en del I. Hun vil gerne samarbejde og holder vagt for flokken, men når Frodi (midt) stiller sig i front, så slapper hun af igen. Gáska (th) er høj på I og har nok også en del D. Hun er altid klar til en snak, vil gerne ses og også gerne styre verden.

 

Vi er certificerede i:

  • DiSC
  • Adfærdsprofilen
  • MBTI
  • JTI
  • People Tools fra 15. august

Vi tilbyder både individuelle profiler og teamprofiler med tilbagemeldinger og giver også gerne fælles oplæg for grupper af ansatte.

 

International Coach Federation European Association for Horse Assisted Education International Coach Federation