Lederudvikling og teamudvikling med heste som dÃ¥seÃ¥bner

” Hesten er en slags dåseåbner til menneskers potentiale”

 

Rie Dejbjerg

Rie Dejbjerg, har en lang karriere bag sig, som selvstændig international legetøjsdesigner og har realiseret mere end 2000 produkter fra idé til produktion. Hun har derfra kendskab til mange facetter af erhvervslivet og er ekspert i innovation og kreative processer, der skal give resultater på bundlinjen.

Hun har haft med heste at gøre det meste af sit liv og begyndte at beskæftige sig med hesteassisteret coaching i 2008. Rie underviser desuden i pædagogisk ridning og horsemanship.

" Jeg har mødt og arbejdetRie Dejbjerg coach hos Equina med mange forskellige typer af ledere, og jeg har erfaret at integritet er et af nøgleordene til godt lederskab. Både når det gælder selvledelse og ledelse af andre. Netop integriteten kan trænes i samvær med hestene, fordi de giver en klar og direkte respons på om mennesker handler overens med deres intentioner. Hesten læser kropssproget og giver direkte feedback på menneskets adfærd og det skaber uden tvivl aktiv udvikling i de personer, der står overfor hesten. Det er netop denne udvikling jeg brænder for."

.
 
International Coach Federation European Association for Horse Assisted Education International Coach Federation