Equina /// Teambuilding - Lederudvikling - Coaching

   Ellen Hvidt tilbyder equicoaching, Foto: Rebecca Maria Thingaard, EAMV

FOR BESTILLING

Skriv til: ekh@equina.dk

eller ring: 2016 8633

Har du specielle ønsker, så kontakt mig for et tilbud.

 

Mindfulness PÅ 4 BEN

Ellen Hvidt tilbyder equicoaching, Foto: Rebecca Maria Thingaard, EAMV

Vil du stresse af på en islandsk hest i smuk natur?

Vi rider måske ud af naturstien nær Vrads, hvor der er udsigt til smukke overdrev og stejle skovbeklædte skrænter. Det kan give din hjerne et tiltrængt frirum, hvor du kan tage imod den afslappende virkning som natur og heste har.

Mindfulness betyder at være nærværende og til stede lige nu i dette øjeblik på en måde, hvor man er kærlig og venlig imod sig selv. Mindfulness på 4 ben giver en ekstra dimension. Den fysiske kontakt imellem menneske og hest, stimulerer kroppen til at frigive endorfiner, som giver følelsen af glæde, velvære og nærvær, hvilket kan gøre det lettere for os at være stresse af og finde fornyet energi.

Det skønne udtryk ”mindfulness på 4 ben” har jeg fået af Hanne Boutrup, der er en af initiativtagerne til Danmarks første skovtrecbane ved Frederikshåb. Udtrykket beskriver rigtig fint, hvad det er, jeg ønsker at give. Fire ben, der kan hjælpe os med at få jordforbindelse og nærvær samtidig med, at vi kan nyde samværet med hestene i naturen.

EKSTRA INFORMATION:

Vi starter med at hente hestene på marken, strigle og sadle op.

Hestene er dejlige velredne islændere, og du skal have lidt erfaring med ridning. På turene vil vi vægte nærvær og naturoplevelsen højere end hastighed.

Medbring egen ridehjelm, lange bukser og fodtøj med lille hæl. (Har du ikke ridehjelm, så kan du evt. låne, men kontakt mig for størrelse).

OBS: Du skal være dækket af egen fritids- eller ulykkesforsikring. Equina dækker ikke, hvis du kommer til skade i forbindelse med turridningen.

 


  Priser for turridning: 1½ times tur: 350,- kr.

3 timers tur (inkl. pauser undervejs): 550,- kr.

Vi starter med at hente hestene på marken, strigle og sadle op.

Har du specielle ønsker, så kontakt mig for et tilbud.

 

International Coach Federation European Association for Horse Assisted Education International Coach Federation