Equina /// Teambuilding - Lederudvikling - Coaching

  "Super udfordrende dag, selvom jeg havde haft med heste at gøre før, og det i sig selv dermed ikke var nyt. To professionelle coaches, der var gode til at relatere mine udfordringer med hesten til mine udfordringer som leder. Smukke omgivelser, smukke heste og en rigtig god og alternativ form for ledelsesudvikling. Jeg blev i den grad udfordret pÃ¥ dette forløb, hestene gav mig kontant afregning". Susanne Hermann, HR-chef ISS

Lederkurser teamudvikling coaching Equina

 

Lederkurser

Udgangspunktet for vore kurser er, at nutidens leder skal være autentisk, tydelige og troværdig med god selvindsigt. Lederen skal kunne kommunikere klart og ærligt og kende sine værdier og sin vision.

Lederudvikling teamudvikling coaching EquinaHestene er rigtig gode til at udfordre i kommunikation, troværdighed samt motivation, og de stiller høje krav til tillid og tryghed. De følger gerne den de anerkender som fører og fungerer bedst, når de bliver set og får tilbagemeldinger.

Hestene er også gode til at gøre os opmærksomme på de bløde værdier, som vi ikke altid finder tid til at mærke, men som hjælper os til at blive hele mennesker. I en moderne virksomhed har de bløde værdier stor betyding, når vi taler om god ledelse og som følge heraf gode resultater.

På vore lederkurser lægger vi vægt på at afprøve ledelse i praksis, hvor hestene fortæller kursisterne, om de er overbevisende, nærværende og troværdige, og vi lægger vægt på den enkelte kursists selvrefleksion over egen rolle som leder.

Med hestene som medspillere ser vi det naturligt at inddrage Teori U, situationsbestemt ledelse og DiSC eller MBTI personprofiler.

Udtalelser: "Heste er et unikt og meget tydeligt tilbagemeldingsværktøj. Brugt i forbindelse med deres øvrige værktøjer til personlig udvikling tilbyder Equina her et lederudviklingsprodukt med stort potentiale." Major Henrik Gildberg, Hærens Officersskole.

"Equinas undervisnings-metode med brug af heste i en smuk grøn lund sætter ikke kun teoretiske ledelses-principper i hovedet på kursisten men også i musklerne. Her prøves sagerne af med det samme, og hesten giver øjeblikkelig feedback. Hest og natur vil ikke domineres og betvinges, men ledes i klar og tydelig kommunikation". Nicholas U. Thyssen, Kundechef, Dansk Retursystem

  Teori U, lean, lederudvikling med heste

U'et i ledelse

på Vildkildegaard

Sammen med VM System, overlæge og professor Lars Jørgen Østergaard og Joan Dürr, chefjordemoder, begge fra Århus Universitetshospital, har vi udviklet "U’et i ledelse". Et kursus, hvor vi har lagt stor vægt på tid og rum til fordybelse, så der er mulighed for at nå ind til de dybeste og mest kreative tanker og sætte handling på.

Se artikel i Dagens Medicin nr. 34

 

International Coach Federation European Association for Horse Assisted Education International Coach Federation