Equina /// Teambuilding - Lederudvikling - Coaching

  Teamudvikling for Bascon A/S

Vi lægger vægt på praktiske øvelser og supplerer med teori for at opnå størst mulig refleksion og læring.

Teamudvikling for Bascon A/S

 

Teamudvikling

Et godt teamsamarbejde kræver bevidsthed om sig selv og hinanden, og vores erfaring viser, at samarbejdet med hestene, i rigtig mange situationer, kan vise vejen til et bedre samarbejde i teamet.

Teamudvikling for Ivan Ditlevsens TegnestuePå vore teamudviklingskurser er den islandske hest teamets medspiller, og vi lader den være metafor for kunden, konkurrenten eller samarbejdspartneren.

Samspillet med hesten tilfører teamudviklingen en helt ny dimension. Teamet øver og træner det interne samarbejde og får desuden feedback fra hesten. En feedback, som ikke er påvirket af hverdagens filtre, men er ærlig og åben, når vi bare er opmærksomme.

Kurserne veksler mellem teori og øvelse for at opnå størst mulig refleksion og læring. Det specielle ved at anvende heste er, at de er mestre i nonverbal kommunikation, og det giver en unik mulighed for at arbejde med teamdeltagernes adfærd. Heste er følsomme, og de sanser og oplever teamet og teammedlemmernes tro på sig selv og overbevisning og giver en umiddelbar feedback på adfærden - ikke mindst på kropssproget.

Ønsker I ikke at udfordre jer selv med hestene, så tilbyder vi også teamudvikling, hvor vi bruger de muligheder, som Hegedalgaards storslåede natur byder på.

 

Kendetegn ved det gode team

- Fælles Vision og
mission
- Fælles målsætning
- Fælles værdier
- Afklaret rollefordeling,
så styrker bruges
optimalt
- Enighed om hvad
teamet ønsker
at være kendt for
- Fælles spilleregler
for samarbejdet

 

International Coach Federation European Association for Horse Assisted Education International Coach Federation