Equinas SommerferiehøjskoleEquinas Sommerhøjskole med Natural Leadership Training og personlig udvikling

FORSTÅ ANDRE – FORSTÅ DIG SELV

Naturligt lederskab – Træn i naturen med naturen

Her i sommerferien tilbyder jeg en række kurser, hvor du kan fokusere på at blive klogere på dig selv i relation til andre. Samtidig vil der på kurserne være tid til at slappe af i skøn natur, nyde bækkens rislen, hestene der græsser, lave bål eller tænde op i pejsen.

Se HvidtConsults sommerkurser med Natural Leadership Training  for ledere her.

Dine værdier

3. juli – 5. juli (LUKKET)

Hvad driver dig, hvilke værdier er vigtig for dig, for at du kan føle dig glad og godt tilpas? Hvilke værdier er vigtige for dig, for at du kan være dig.

Her får du tre dage til at gå i dybden med dine værdier, og samtidig træne med nogle firbenede personligheder, der vil spejle dig og give dig mulighed for at reflektere over dine værdiers betydning i dit liv. Du får mulighed for at arbejde med dine personlige grænser, dit personlige lederskab og din autencitet.

Hvem er I sammenEquinas Sommerhøjskole med Natural Leadership Training og personlig udvikling

sommerhøjskole for par

10. juli – 12. juli (LUKKET)

Bliv bedre til at forstå hinanden og hinandens forskelligheder. På kurset tager vi udgangspunkt i e-stimates DiSC personprofiler, der præsenterer 4-arketyper. Det gør det nemmere at tale om jeres forskelligheder og ligheder, uden at I skal sætte hinanden i kasser. Vi er noget af det hele, men der er nogle typer adfærd, som er nemmere for nogle end for andre, og det kan være rigtig svært at håndtere, hvis vi ikke prøver at forstå og acceptere den forskellighed.

Sammen med hestene kan I blive klogere på, hvad jeres profiler betyder i jeres relation. I vil blive klogere på jer selv, hinanden, arbejde med feedback og få et sprog, som I kan bruge tilbage i hverdagen.

Inden kurset skal I udfylde en DiSC profil. Der vil være en tillægspris på 900,- kr. per deltager for den personlige profil (special sommerpris 😊)

Sommerhøjsole Personlig udvikling

I dybden

med gæsteunderviser Claus Verner Nielsen

 

17. juli – 20. juli (Der vil være aftenprogram dag 2)

Her får du fire dage, hvor du kan blive mere fortrolig med dine følelser, dine reaktioner og din krops signaler.

Du får trænet din evne til at udtrykke dig og du vil opleve at det frisætter energi og styrke. Du vil blive rørt i hjertet af livets fortællinger, og du vil opleve at blive mødt i din egen fortælling.

Du vil træne nærvær, kontakt og sansning, og du vil få spejlet dine relationelle færdigheder gennem arbejdet med heste.

Din nysgerrighed og dit mod til at være ærlig vil være afgørende for din og de andres succes.

Gæsteunderviser er Claus Verner Nielsen, Certificeret ID-Psykoterapeut.

løsning af personlig udfordring. Equinas SommerferiehøjskoleProblemstilling der fylder

6. juli- 8. juli (LUKKET)

Indimellem står du med en problemstilling, som du er kørt fast i. En problemstilling, som du har brug for at se på med nye øjne. På kurset vil du få en kort introduktion til Teori U, som giver nogle bud på, hvordan du kan stopper med at downloade, og bare gøre som du plejer og i stedet tænke nyt og se situationen fra nye vinkler. Gennem kreative processer og træning med hestene vil du arbejde med nye løsningsideer og det personnlige lederskab, som du har brug for i forhold til problemstillingen.

Du store teenaEquinas Sommerhøjskole for familier med store teenagereger –

Hvem er jeg, hvem er du, hvem er vi

 med gæsteunderviser Rie Dejberg

13. juli – 15. juli

 

Tag 3 dage med familien, hvor du som teenager kan træne dit lederskab og samtidig blive klogere på, hvorfor det nogle gange er så svært at forstå andre. Samtidig kan du sammen med din familie blive klogere på, hvordan I gerne vil være sammen i familien. Her vil dine forældre også blive nødt til at høre på dine ønsker – og du vil så til gængæld også skulle høre deres 😊 Du som forælder kan også blive klogere på dig selv og på din(e) barns / børns ønsker til jeres måde at være sammen på.

I vil arbejde med Lego Serious Play og træne lederskab med vores islandske heste. Gæsteunderviser er Rie Dejbjerg. Rie er legetøjsdesigner, konsulent og certificeret i Lego Serious Play.

 

Kun for kvinder

23. juli – 25. juli

 

Vi vil gå i bare fødder, vi vil give os selv lov til at være vilde og danse på plænen, vi vil fordybe os og diskutere styrken ved at være kvinde – og hvad vi kan lære af mænd. Jeg har ikke svarene på, hvad vores styrker som kvinder er, men jeg har mit syn på det. Hvad er dit?

Lad os diskutere og træne både det feminine og det maskuline lederskab sammen med gårdens skønne heste. Lad os være i naturen og lade den inspirere os.

Du vil opleve en vekslen mellem Natural Leadership Træning med hestene, refleksive øvelser, refleksion og diskussion. Der vil være fælles hygge ved ilden om aftenen, for dig der ønsker det.

Toyota Kata og Natural Leadership Training

Optimer dine processer – Toyota Kata – light

med gæsteunderviser Kurt Tønder

30. juli – 2. august

Dette er et rigtig mandekursus for både mænd og kvinder. Du vil komme til at arbejde med dit lederskab, du vil blive udfordret på din tålmodighed, du vil blive skarp på hvordan du kan gribe optimeringsprocesser an. – Om det er i hjemmet eller på arbejde.

Alt for ofte, når vi skal finde nye måder at gøre tingene på, så gør vi bare det samme som vi plejer. Vi prøver at tænke os til løsningen og tror at vejen dertil er en lige vej, men det er det sjældent.

På kursuset skal du være parat til at tænke nyt, afprøve, gøre, reflektere, afprøve, gøre, reflektere, afprøve, gøre…….. etc. Det sker både med dominobrikker og med Natural Leadership Træning med heste. Gæsteunderviser er Kurt Tønder, der har mange års erfaring med optimeringsprocesser og lean.

Sommerhøjsole Personlig udvikling

Kurserne vil være en vekselvirkning mellem korte oplæg, diskussion, Natural Leadership Træning med heste, feedback og refleksion. På tre af kurserne vil der være gæsteundervisere med hhv. Lego Serious Play (familiens strategi), en psykoterapeutisk tilgang og Toyota Kata (optimering af processer i hjemmet).

Vi har et dejligt lyst kursuskøkken, hvor du eller I kan lave lækker mad, og der er en stor grill.  Vi tilbyder gratis brændenælder, skvalderkål, tusindfryd og brøndkarse samt havens krydderurter. Vi står også gerne for fælles indkøb og levering af friskmalede gamle kornsorter, quinoa og hirse til bagværk. Overnatning vil være i telt med gæstesenge eller madrasser. Der er også et antal værelser, til jer der har brug for det.

Aftenerne er uden program. Her har I mulighed for at nyde stedet. Lave bål. Hygge jer med hestene, katten eller hunden. Køre til en badesø eller ……

Kurserne finder sted på Vildkildegaard, Hjøllundvej 27, 7400 Herning

 

SE PROGAM OG PRISER HER

 

Equinas Sommerhøjskole med Natural Leadership Træning. Ring Ellen Hvidt tlf.: 20168633

For mere info:

Ring +45 20168633

 

For tilmelding skriv mail til:

ekh@equina.dk