Den ypperste træning i lederskab

Lederens træningsrum

Arnaud Dubreuil, Lego træner ledelse med Nanna Morgunbirta

Ønsker du at få “neutrale” øjne på din lederstil. I Equina-konceptet er der ikke rigtigt eller forkert, men du kan udforske hvilke konsekvenser forskellige adfærdsmønstre har, og træne det du ønsker at øge eller mindske. Lederudvikling med heste vil være en blanding af coaching og træning med hestene fra jorden.

Lederteamets udviklingsrum

I vil komme hjem med bedre forståelse for hinandens forskelligheder og jer selv i lederrollen. Processeren vil være en blanding af arbejde med hestene, kreative processer, diskussion og refleksion.

Lederudvikling med heste for team fra Coop Trading

Equina-konceptet med lederudvikling med heste giver jer mulighed for at finde den ro og det nærvær, der øger chancerne for at finde gode løsninger.

 

  • Står I med en udfordring som skal løses?
  • Ønsker at lære hinanden bedre at kende?
  • Ønsker I samtidig udvikle jer som ledere?

 

Lederudvikling med heste. Adm. dir. Jan Lundgren, Coop TradingJan Lundgren, adm.dir. Coop Trading A/S:

“Equinas lederviklingsprogram med heste giver en helt fantastisk oplevelse af hvad ledelse egentligt går ud på. I den skønne natur bliver du udfordret på, om du er tilstrækkelig opmærksom på nødvendigheden af stor empati, tillid og gensidig respekt for at kunne lykkes med at få alle med på virksomhedens værdier og vision.
Programmet er helt ideelt i forbindelse med udviklingen af os som ledere og som mennesker.”

 

Jan Lundgreen siger efter 3. gang hos Equina: ”Jeg har i endnu højere grad fået øjnene op for hvordan min kommunikation påvirker andre især den nonverbale. Iscenesættelsen med hestene i de skønne omgivelser er unik.”

Lederudvikling: At blive udviklet af en hest!

Af Birgitte Jørgensen, Afdelingsleder, Heldagsskolen Vejlby skole, Middelfart:

En regnvåd augustdag dag kører jeg ind på Vildkildegård, der med sin skønne beliggenhed emmer af natur, fred og ro.
Ellen byder indenfor i dejlige omgivelser til en kop kaffe og en snak om fælles forventninger inden selve dagen slår i gang.
Jeg havde fra anden side hørt om Equina, metoder og arbejdsfelter, og ville gerne prøve det af selv inden jeg gik hjem og overbeviste min ledelse og personalegruppe om, at det var dette vi skulle bruge uddannelsesbudget på.

Lederudvikling med heste

Som afdelingsleder på en Heldagsskole for børn med adfærds- og trivselsvanskeligheder bruger jeg og min personalegruppe os selv meget i det daglige arbejde. Vi må hele tiden være bevidste om såvel verbal som nonverbal kommunikation. Det er et arbejdsområde, hvor vi ofte bliver personlig udfordret og, hvor bevidstheden af andres og egen integritet er rigtig vigtig – og nødvendig for kunne bevare en professionel tilgang samtidig med at være autentisk.
Jeg kom til Vildkildegård med nysgerrighed og forventningen om at blive udfordret på mine personlige lederkompetencer inden for et område, hvor jeg var på ”hjemmebane”; Som garvet rytter og ”hestepige” mente jeg jo, at jeg havde mine fordele med mig, men ak – det lod Ellens dejlige islændere sig ikke mærke med..
Ellen bragte os godt tilstede på Vildkildegård gennem en lille stille tur rundt på engene, hvor vi hver i sær fokuserede på vores selvvalgte arbejdspunkt for dagen. Og så mødte jeg Hárekur !

Udfordret på sit kropssprog

Gennem små øvelser med en hest blev jeg udfordret på mit kropssprog, på min stemmeføring, på min tydelighed, på min tålmodighed – og ikke mindst på min evne til at aflæse, forstå og tolke på en andens adfærd. En hest, der har en adfærd meget lig menneskers. Jeg fik lynhurtig respons på mine handlinger – hurtigere end havde jeg siddet med kolleger eller i en anden uddannelsessituation.
Omgivelser, stemning, Ellens top professionelle tilgang til dagen, hvor hun gennem teori og praksis klargjorde, hvad der blev arbejdet med og ud fra hvilke teorier og overvejelser gjorde, at jeg kørte ”høj” hjem fra en super kursus dag, hvor jeg var blevet skubbet af en hest såvel fagligt, personligt og bogstaveligste forstand.
Min oplevelse denne dag er helt klart, at de kompetencer jeg ønskede mig udfordret på til fulde blev tydeliggjort for mig – jeg blev udviklet – og blev bestyrket i at denne metode og dette sted vil jeg gerne give min personalegruppe mulighed for at udvikle sig i!

Heste som sparringspartnere i lederudvikling med heste

For mere information hvordan lederudvikling med heste kan inddrages på næste kursus se:

eller ring: +45 20268633