Referencer

Mange forskellige kunder har benyttet sig af Equinas træningsrum f.eks. Jyske Banks Anders Dam, undervisere på Social og Sundhedsskolen, ledere fra sygehusvæsnet, ledergruppe fra Coop Trading etc.

Joan Dürr,chefjordemoder, Århus Universitetshospital siger om Equinas træningsrum:

Man kan simpelthen ikke undgå at lære noget nyt om sig selv og hvad man griber til, når noget bliver svært. Træning med heste kræver lidt mod for de fleste men belønning er stor i form af ny selvindsigt og flere handlemuligheder. Og så har jeg sjældent moret mig så godt.

Søren Kolding, Divisonschef Jupiter Group:

Det var en lærerig oplevelse, at få sin opfattelse af at være en talentfuld leder udfordret af en hest.

Anja Vemmelund, Customer Service Manager, AkzoNobel:

 ”Dette kursus har åbnet mine øjne for de forskellige personprofiler, men også for hvordan man selv påvirker ens omgivelser. Om styrken i ens tanker og hvad dette kan ændre”.

Major Henrik Gildberg, lærer i ledelse,Hærens Officersskole:

“Heste er et unikt og meget tydeligt tilbagemeldingsværktøj. Brugt i forbindelse med deres øvrige værktøjer til personlig udvikling tilbyder Equina her et lederudviklingsprodukt med stort potentiale.”

Per Bo Andersen. Chef HR-afd. Reg. Midt.:

“Fantastisk mulighed for at arbejde med min grounding som person og leder. At finde og træne en autentisk autoritet i forhold til en given kontekst. Arbejdet med hestene som element i ledertræning er udover en god og udfordrende oplevelse en direkte omsætning i en revitaliseret ledelsesadfærd til gavn for organisationen og medarbejdere.”

Leif Andersen, Novo Nordisk:

Annette og Ellen fra Equina formår at kommunikere ledelsesproblematikker på en ny og anderledes måde ved at have heste med i deres ledelsestræning.
En potentiel kedelig dag i træningslokalet med teori og iscenesatte ledelsesdilemmaer bliver skiftet ud med en dejlig oplevelse i naturen, hvor hestene giver direkte feedback på dit kropssprog og ledelsesstil

Helle Schmidt Kjeldgaard, trænings- og aktivitetsleder, Randers Kommune: 

“Alle var begejstret efter dagen, og vi drømte om flere dage og kunne se nye muligheder. Jeg bemærkede, at vi alle uanset antal år på bagen som leder, diverse uddannelser i ledelse og personlighedstyper fik noget med hjem. Det gav egen indsigt og indsigt i vores indbyrdes relationer og samarbejde.”

Chefkonsulent Bjarne Hallstrøm, Danske Bank:

“Kombinationen af teori – DiSC-adfærdsanalyse og  praksis – hestenes direkte reaktion/feedback på dit kropssprog og din lederstil/adfærd , er en helt unik mulighed for personlig udvikling og læring, og godt hjulpet af Annnette og Ellen’s coaching med reflekterende spørgsmål – så giver det en fantastisk stor personlig indsigt i betydningen af kropssprog, attitude, samt empatiske evner. Et kursus jeg klart kan anbefale alle ledere, der vil udvikle deres lederstil og deres personlige indsigt.”

Hanne Arildsen, funktionsleder Skejby Sygehus:

“Helt fantastisk. Man føres gennem overordnet teori, praktiske øvelser og ender med en ny indsigt i en helt personlig (fagligt)/ ledelsesmæssigt problemstilling. Kurset fører til en dybtfølt personlig indsigt og udvikling.”

Flemming Bøgh Mikkelsen, kontorchef, Region Midtjylland:

“Veltilrettelagt kursus i helt fantastiske omgivelser og betingelser. Ro og nærvær! Kurset har givet mig noget at tænke over i forhold til medarbejdernes/ hestenes store forskellighed/ personlighed. Introduktionen og anvendelsen af både U-teorien og relations-teorien giver stof til eftertanke og det videre arbejde/udvikling.

Et anderledes og fantastisk ledelseskursus med både teori og praksis, hvor man på få dage får rigtig meget med sig hjem. Indholdet, undervisningen og stedet overgår det meste.”

Per Kallestrup, forskningschef og praktiserende læge:

“En unik kombination af forskellige referencerammer og virkemidler til at opnå forståelse af samt mulighed for at træne egen lederstil og evne. Hestearbejdet fungerer godt som færdighedslaboratorium og komplementerer teori, – gruppevurdering samt gruppearbejde. Avanceret enkelt og sofistikeret simpelt.”

Inga Løvlund, Teamleader, Erhverv Direkte, at Danske Bank

“Hesten provokerede på kort tid alt det frem i mig, som der er behov for at arbejde med – både i forhold til kommunikation og i forhold til værdier. 
At hesten ikke forstår det talte ord, viser med stor tydelighed, hvor vigtigt kropssprog er i kommunikation. 
Fantastisk praktisk læring i skøn natur i stedet for teori i et kedeligt lokale”. 

Tony Evald Clausen, MenneskeKenderen

“Når det oplevede overstiger det forventede. Ellen og hendes heste formåede på elegant og intelligent vis at hjælpe os til langt bedre at forstå og leve fremtidens nøgleord: Nærvær og tilstedeværelse. Samtidig var det en fremragende introduktion til adfærdspsykologi på en utraditionel og aktiverende måde.”