Sommer på Djursland

Fra den 12. maj og resten af sommeren holder jeg til  i Hegedal nær Fjellerup på Djursland.

Har du eller I specielle ønsker, så kontakt mig for tilbud.

Hestene og jeg vil se, om vi kan hjælpe.

Mindfulness på 4 Ben

Giv din hjerne et frirum og få følelsen af glæde og nærvær

Mindfulness betyder at være nærværende og til stede lige nu i dette øjeblik på en måde, hvor man er kærlig og venlig imod sig selv. Mindfulness på 4 ben giver en ekstra dimension. Den fysiske kontakt imellem menneske og hest, stimulerer kroppen til at frigive endorfiner, som giver følelsen af glæde, velvære og nærvær, hvilket kan gøre det lettere for os at stresse af og finde fornyet energi.

Nyd samværet med hestene

Det skønne udtryk ”mindfulness på 4 ben” har jeg fået af Hanne Boutrup, der er en af initiativtagerne til Danmarks første skovtrecbane ved Frederikshåb. Udtrykket beskriver rigtig fint, hvad det er, jeg ønsker at give. Fire ben, der kan hjælpe os med at få jordforbindelse og nærvær samtidig med, at vi kan nyde samværet med hestene i naturen.

Ekstra information

Vi starter med at hente hestene på marken, strigle og sadle op.

Hestene er dejlige velredne islændere, og du skal have lidt erfaring med ridning. På turene vil vi vægte nærvær og naturoplevelsen højere end hastighed.

Medbring egen ridehjelm, lange bukser og fodtøj med lille hæl. (Har du ikke ridehjelm, så kan du evt. låne, men kontakt mig for størrelse).

OBS: Du skal være dækket af egen fritids- eller ulykkesforsikring. Equina dækker ikke, hvis du kommer til skade i forbindelse med turridningen.

Priser for turridning

1½ times tur: 400,- kr.

3 timers tur (inkl. pauser undervejs): 550,- kr.

Vi starter med at hente hestene på marken, strigle og sadle op.