Coaching med heste

Når heste og natur inddrages i coaching skaber det et rum, hvor vi kan blive bedre til at mærke os selv. Samtidig giver det mulighed for at få en meget håndgribelig oplevelse af den adfærd, man ønsker at arbejde med.

Equicoaching

Foto: Marika Seidler

“Hestene fjerner for mig det normale filter som gennem diverse træninger er bygget op til forhandling, salg osv……… “Kampen” med hestene giver mig større mulighed at holde målsætningen fast gennem den fysiske erindring.”

Gert Toft, chef for Pantaenius Skandinavien

Mit basale oprindelige jeg….

Gennem de nye indsigter på det personlige og ledelsesmæssige plan, har jeg opnået en kontakt eller integration mellem mit basale, oprindelige jeg og min effektive, voksne, ansvarlige og færdige profil. På linje med andre erkendelser og modnende seancer, er de nye indsigter med til at give mig yderligere muligheder når jeg manøvrerer, forhandler og tackler situationer som jeg jo gør, både på job og privat.” Anonym.

Frodi er en udpræget ledertype og en af vores faste “medcoaches”. Hans respons afhænger af din adfærd.

 

Er I en gruppe?

Her får I både feedback fra en flok heste og fra andre personer. Samtidig giver det stor læring at se andre sammen med hestene og se hestenes respons.

Se mere på: